Πως να διακοσμήσετε τον τοίχο επάνω από το κρεβάτι σας

Κρεμάστε πολλά αγαπημένα σας posters ή φωτογραφίες για να δώσετε μια προσωπική πινελιά στην διακόσμηση της κρεβατοκάμαράς σας. Μπορείτε να εκτυπώσετε της φωτογραφίες σας στο ίδιο μέγεθος και να τις τοποθετήσετε σε ίδιες συμμετρικές κορνίζες τη μία δίπλα στην άλλη κάθετα ή οριζόντια, όπως στις εικόνες.

Εικόνα

Εικόνα

Μια ακόμη εντυπωσιακή λύση είναι να διαλέξετε διάφορα διακοσμητικά της επιλογής σας, όπως καθρέπτες, έτοιμα καδράκια, φωτογραφίες ή ότι άλλο σας αρέσει και μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο σας. Νέα τάση στη διακόσμηση αποτελούν μονογράμματα κατασκευασμένα από διάφορα υλικά, όπως ξύλο και μέταλλο, και κάδρα που περιέχουν μια λέξη ή κείμενο (quotes) σαν περιεχόμενο.

Εικόνα

Εικόνα Εικόνα

 

Η ασφαλέστερη επιλογή είναι να κρεμάσετε ακριβώς στην μέση και πάνω από το κρεβάτι σας έναν πίνακα ζωγραφικής της επιλογής σας. Πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή ώστε τα χρώματά του να ταιριάζουν με την υπόλοιπη διακόσμηση του δωματίου. Αν διαλέξετε έναν πολύχρωμο και εντυπωσιακό πίνακα θα πρέπει να διατηρήσετε τα υπόλοιπα χρώματα της κρεβατοκάμαράς σας σε ήπιους χρωματικούς τόνους.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα επιλέξτε για τον τοίχο επάνω από το κρεβάτι σας ισομεγέθη κάδρα με την ίδια εικόνα. Το θέμα  που επαναλαμβάνεται σε κάθε πίνακα ή ένα θέμα που μοιάζει να συνεχίζεται σε περισσότερους από 2 πίνακες δημιουργούν ένα πρωτότυπο και μοντέρνο διακοσμητικό στοιχείο για το υπνοδωμάτιο σας.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Οι καθρέπτες αποτελούν ασφαλή επιλογή για να διακοσμήσετε το τοίχο πάνω από το κρεβάτι σας. Επίσης , μπορείτε να τοποθετήσετε δυο ίδιους καθρέπτες στα δεξιά και αριστερά του κρεβατιού , επάνω από τα κομοδίνα σας , δημιουργώντας μια όμορφη αίσθηση συμμετρίας στον χώρο.  (εικ.6,7, 8,)

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Αν σας αρέσουν τα ταξίδια μπορείτε να κρεμάσετε έναν χάρτη επάνω από το κρεβάτι σας, όπως στην εικόνα, έτσι κάθε φορά που θα ξυπνάτε θα σκέφτεστε τον επόμενο προορισμό σας…

Εικόνα

Και για το τέλος κράτησα κάποιες πρωτότυπες κατασκευές με ξύλο που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.

Εικόνα

Εικόνα

φωτό: <<houzz.com>>

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s